Espanjan
tapasbaareista versioitu tomaattisalaatti sopii puhtaiden ja
voimakkaiden makujen ystäville. Makeita tomaatteja, kirpeitä
kapriksia ja Atlantin suolaisia sardelleja oliiviöljyllä
peiteltynä. Ripaukset oreganoa ja pippuria viimeistelevät maun.
Kivistön Mari
kirjoitti aiemmin tällä viikolla hienosti yksinkertaisesta ruuasta
ja sen helppoudesta ja vaikeudesta. Uskon että tämä pieni kesäinen
tapassalaatti mahtuu samaan sarjaan Kivistön tomaatti-papusalaatin
kanssa: vain muutama raaka-aine ja paljon toisiaan täydentäviä
makuja.
Helppoa ja nopeaa
kesäruokaa. Yksinkertaisesti!
tomaatteja
sardelleja
kapriksia
oliiviöljyä
kuivattua oreganoa
(kreikkalaista villioreganoa)
rouhittua
mustapippuria
Kokoa salaatti ja
nauti hyvän leivän kera.
In English
Simple tomato salad
with bold flavors.
tomatoes, sliced
flat fillets of
anchovy in oil
capers
evoo
dried oregano (Greek
wild mountain oregano)
cracked black pepper