Maanantain tuokiokuva 10/14/2013 Minun ajatukset ovat pakkasaamun myötä pataruuissa. Mitä teet häränhännistä? Vinkkejä otetaan vastaan.. Share This Story Share on Facebook Share on Twitter Pin this Post Tags: tuokiokuva, valokuvaus Uudempi teksti Vanhempi viesti You Might Also Like 5 kommenttia Tuplaespresso14.10.13Pari häränhäntää kannattaa heittää karjalanpaistilihojen (nauta, possu, lammas) joukkoon antamaan ekstramakua hienolle uuniruoalle.VastaaPoistaVastauksetJokihaka Kokkaa14.10.13Mainio idea, en olekaan tuota kokeillut! Kiitti!PoistaVastauksetVastaaVastaaJokihaka Kokkaa14.10.13Kiitos! Onko sun blogissa resepti valmiina?VastaaPoistaVastauksetVastaaJokihaka Kokkaa15.10.13Kiitos! Hyvin herkullisen oloinen resepti!VastaaPoistaVastauksetVastaaJokihaka Kokkaa18.10.13Kiitos! Pitää tarkistaa. Kuulostaa lupaavalta..VastaaPoistaVastauksetVastaaLisää kommenttiLataa lisää... Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.
5 kommenttia
Pari häränhäntää kannattaa heittää karjalanpaistilihojen (nauta, possu, lammas) joukkoon antamaan ekstramakua hienolle uuniruoalle.
VastaaPoistaMainio idea, en olekaan tuota kokeillut! Kiitti!
PoistaKiitos! Onko sun blogissa resepti valmiina?
VastaaPoistaKiitos! Hyvin herkullisen oloinen resepti!
VastaaPoistaKiitos! Pitää tarkistaa. Kuulostaa lupaavalta..
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.