Lehtikaali-vuohenjuustomunakas
8/13/2015Lehtikaalia ruukussa, vuohen vuoristojuustoa ja munia. Oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Ei muuta!
Muutama minuutti hellan ääressä ja voi ampaista takaisin ulos nauttimaan kesän kenties (toivottavasti ei) viimeisistä aurinkoisista päivistä :)
yksi annos
3 kananmunaa
muutama viipale vuohenjuustoa (vuoristojuustoa)
pieni kourallinen lehtikaalia
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Lorauta pannulle oliiviöljyä ja kuumenna keskilämmölle. Riko munat astiaan ja sekoita haarukalla rakenne rikki. Mausta suolalla.
Kaada munakasmassa pannulla ja odota kunnes paistuminen lähtee hyvin käyntiin. Siirrä lastalla massaa reunoilta kohti keskustaa.
Pienennä lämpöä reippaasti ja lisää juusto ja lehtikaali. Peitä kannella tai foliolla ja anna paistua pari minuuttia kunnes juusto ja kaali hiukan pehmenevät. Rouhi lopuksi pinnalle mustapippuria ja nauti!
Toimii muuten hyvin myös patongin täytteenä, jos kaipaat tukevampaa ateriaa.
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.