Perunamunakas sarviapilalla ja sinapinsiemenillä | Potato omelet with black mustard seeds and fenugreek leaves
1/26/2016
Aromaattisella
sarviapilalla maustettu, ravitseva ja lämmittävä perunamunakas
valmistuu nopeasti ja pannulta nouseva mausteinen tuoksu vie
ajatukset pois loskaisilta kaduilta...
Sinapinsiemenet
ja chili tuovat ruokaan mukavasti potkua.
Sarviapilan
siemeniä miedompia kuivattuja lehtiä kannattaa etsiä etnisistä
ruokakaupoista tai nettikaupoista.
1
lounas tai 2 aamiaisannosta
1
iso tai 2 pientä keitettyä perunaa
3
kananmunaa
1
rkl maitoa
oliiviöljyä
hyppysellinen
mustia sinapinsiemeniä
hyppysellinen
kuivattuja sarviapilan lehtiä
ripaus
chilijauhetta
suolaa
ja pippuria maun mukaan
pala
punaista chiliä silputtuna
Pilko
perunat pieniksi kuutioiksi. Kaada pannulle kunnon loraus oliiviöljyä
ja lisää pieni hyppysellinen mustia sinapinsiemeniä. Kuumenna
keskilämmölle.
Kun
sinapinsiemenet alkavat hiljalleen ritistä ja rätistä, lisää
pannulle perunat ja paista niihin rapea pinta.
Perunoiden
paistuessa vatkaa astiassa munien rakenne rikki ja lisää maito ja
mausteet. Sekoita ja kaada seos pannulle.
Liikuttele
munakasmassaa varovasti lastalla pannun pohjaa myöten niin että
munakkaasta tulee kuohkea. Anna paistua kunnes munakas on juuri ja
juuri hyytynyt.
Lisää
halutessasi ripaus tuoretta chiliä ja syö heti.
In
English
serves
1
2
small cooked potatoes
3
eggs
1
tbsp milk
splash
of evoo
salt
and pepper to taste
a
pinch of black mustard seeds
a
picnh of fenugreek leaves
a
picnh of chili powder
small
piece of red chili (optional)
Cut
potatos in small cubes. Pour a good lug of oil in a pan. Add mustard
seeds and heat over a medium heat. When mustard seeds starts to pop,
add potatoes and fry until golden brown.
In
a bowl, mix together eggs, milk and spices. Pour in the egg mixture.
Use
a spatula to gently direct the mixture away from the sides and into
the middle. Continue to cook until the egg mixture holds together.
Sprinkle
with chili and serve immediately.
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.