Savukylkeä, fenkolia ja pastaa | Smoked Pork Belly and Fennel Pasta

2/19/2017


Savustetun, rapeaksi paistetun porsaankyljen ja kirpeän raikkaan fenkolin yhdistelmä on pettämätön ja herkullinen. Tämän valmistaa alle puolessa tunnissa, joten vielä ehtii helposti vaikka aineksia ei olisi edes kaapissa... Leppoisaa sunnuntaita!
 

1 annos
 

n. 100g fenkolia ohuina suikaleina
n. 80 - 100g savustettua porsaankylkeä
1 valkosipulinkynsi silputtuna
1 rkl kapriksia
pieni tilkka omenasiiderietikkaa
100g pastaa
 

Laita pastavesi kiehumaan ja keitä paketin ohjeen mukaan. Kuutioi porsaaankylki pieniksi paloiksi. Laita lihat pannulle ja kuumenna keskilämmölle. Anna lihojen ruskistua ja lisää pannulle fenkoli ja valkosipuli. Pyörittele aineksia pannulla muutama minuutti ja alenna sitten hiukan lämpöä.
 

Kaada pannulle pieni loraus etikkaa ja anna sen kiehahtaa pois. Lisää ruokalusikallinen tai pari vettä. Hauduta kunnes fenkolit ovat kypsiä, noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi kaprikset  ja anna niiden kuumeta. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Valuta pasta ja lisää se pannulle. Sekoita ainekset ja raasta päälle juustoa!

 
In English
 
1 portion


n. 100g fennel, thinly sliced
80 - 100g smoked pork belly, cubed
1 garlic clove, minced
1 tbsp capers
1 tsp apple cider vinegar
100g pasta

 
Cook pasta according to packet instructions. Put pork belly into a skillet and heat over a medium heat. Cook for couple of minutes or until litte crispy. Add fennel and garlic and cook for 3 - 5 minutes. Lower the heat. Add the vinegar and cook until reduced. Add 1 - 2 tablespoons of water and simmer for 15 minutes or until fennel is cooked. Add capers and season to taste with black pepper and salt.

Stir in drained pasta and top with parmesan before serving. Enjoy! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.