Pelmenikeitto sienillä | Pelmeni Dumplings in Chicken Broth
1/19/2017Pakastepelmenit ovat minun luottopikaruokaa silloin kun arki-iltana ei innosta suuremmin kokkailla tai nälkä kasvaa liian suureksi jo matkalla kauppaan. Sieniä, pinaattia ja liha- tai kasvispelmenejä kuumassa kanaliemessä on kelpo valinta lämmittämään arkista ja viimaista talvi-iltaa. Vartissa valmista!
2 annosta
1 pussi valmiita pakastepelmenejä (400g)
½ sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi silputtuna
iso kourallinen pinaattia
mustapippuria
n. 6 - 7 dl kanalientä
suolaa tarvittaessa
Paista sipulit, valkosipulit ja sienet nopeasti pannulla öljyssä. Kuumenna samalla kanaliemi kattilassa ja keitä pelmenit hiljalleen kypsäksi noin 4 – 5 minuutin ajan. Sekoita lopuksi keittoon pinaatit ja lisää vielä sienet ja sipulit. Mausta mustapippurilla ja yrteillä jos niitä sattuu olemaan. Tarjoa kuumana!
In English
2 portions
400g pelmeni dumplings (frozen)
2 mushrooms, sliced
1/2 onion, minced
1 garlic clove, minced
large hanful fresh spinach
600 - 700ml chicken broth
black pepper to taste
(salt)
Heat a tablespoon of olive oil in a frying pan and cook mushrooms, onion and garlic for couple of minutes or until golden. Meanwhile, bring the chicken stock to boil and simmer the pelmenis for 4 - 5 minutes or until soft but not mushy. Mix in the spinach and the onion and mushroom mixture from the pan. Season to taste with pepper and some herbs. Enjoy immediately!
400g pelmeni dumplings (frozen)
2 mushrooms, sliced
1/2 onion, minced
1 garlic clove, minced
large hanful fresh spinach
600 - 700ml chicken broth
black pepper to taste
(salt)
Heat a tablespoon of olive oil in a frying pan and cook mushrooms, onion and garlic for couple of minutes or until golden. Meanwhile, bring the chicken stock to boil and simmer the pelmenis for 4 - 5 minutes or until soft but not mushy. Mix in the spinach and the onion and mushroom mixture from the pan. Season to taste with pepper and some herbs. Enjoy immediately!
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.