Porsaan kylkisiivut Gochujang | Fast Gochujang Pork

4/23/2017


Nopeaa, tulista, rasvaista ja herkullista! Näillä aineksilla ei ehkä nopeuteta kevään tuloa, mutta jos huhtikuinen räntäsade tympii, saa tällä ainakin vatsan täyteen ja makunystyrät hyrräämään!

Korealaisella Gochujang- chilitahnalla maustetut porsaan kylkisiivut sopivat nuudeli- ja riisiruokien lisäksi vaikka pitaleivän täytteeksi.

Hot stuff!

n. 300g porsaan kylkisiivuja

1 rkl Gochujang chilitahnaa
1 rkl vahvaa soijakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
½ rkl paahdettua seesamiöljyä
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl chilijauhetta
¼ tl rouhittua mustapippuria

Sekoita laakeassa astiassa marinadin ainekset hyvin keskenään. Lisää kylkisiivut ja hiero maustekastike tasaisesti lihoihin. Anna maustua huoneenlämmössä puolisen tuntia. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä lihat väljästi leivinpaperin päälle uunipellille ja paista keskitasolla kypsäksi, noin 15 - 20 minuuttia. Imeytä pekonin tavoin rasvaisuutta pois talouspaperin päällä ennen tarjoamista.


In English

300g sliced pork belly
1 tbsp Gochujang paste
1 tbsp dark soy sauce
1 tbsp rice wine vinegar
1 tbsp sugar
½ tbsp toasted sesame oil
½ tsp chili powder
½ tsp garlic powder
¼ tsp cracked black pepper

In a mixing bowl, mix together all ingredients for the sauce. Add the meat and rub with the sauce. Set asaide for 30 minutes. Heat the oven to 175C. Place the pork slices on a parchment paper and roast in the oven for 15 – 20 minutes. Drain the pork on absorbent paper before serving.



You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Kaikilla äänillä jatkoon!

    VastaaPoista
  2. Uuh, ihan liian hyvän näköistä! Voisinkin tehtä tätä vaikka heti!

    VastaaPoista
  3. Tämä kuulostaa kyllä rikollisen hyvältä! Leivän sisällä. Ehkä vielä kimchiä tai muuta hapatettua mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sinäpä sen sanoit! Kimchi sopis epäilemättä hyvin :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.