Kamera ja Kauha keittiössä kokataan raaka-ainelähtöisesti ja sesongit huomioiden. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!
Paljon reseptejä ja ideoita yhden ja kahden hengen tarpeisiin, joista useimmat voi helposti monistaa isommallekin porukalle.
Nopeaa ja helppoa ruokaa arkipäiviin, hidasta fiilistelyä viikonloppuihin ja juhlapäiviin.
Tervetuloa mukaan Kamera ja Kauha keittiöön!
11 kommenttia
Jep! Kyllä vaan..
VastaaPoistaAlkoipa tehdä mieli kaakaota, en olekaan aikoihin sitä juonut. Ja vielä chilillä maustettuna, slurps!
VastaaPoistaKaakao on välillä ihan paikallaan! Talvisin sitä tulee juotua, eipä oikein muuten.
PoistaMänty on kerrassaan upea puu, ja upea tuo kuva!
VastaaPoistaKiitti! Onhan siinä ihan vinkeä katselukulma..
PoistaLuontokuvia ottaessa joutuu kyllä mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Makrottaessa makaaminenkin on tullut tutuksi.
VastaaPoistaKaakaota ei olekaan tullut laitettua tälle talvelle, Ovomaltine-kausi tuli jo sunnuntaina avattua. (Ovo on sveitsiläisten kolmas kansallisjuoma, Rivellan ja kaakaon, Heissi Schoggin, lisäksi. Tykkään kaikista).
Joo onhan sitä tullut aika omituisissa asennoissa oltua kameran kanssa, ja sitten on vähintään niskat jumissa tai pää lakkaa kääntymästä.
VastaaPoistaMullekin maistuis tuollaiset sveitsiläiset juomat, ihan uutta tietoa! Pitää googlailla asiaa tarkemmin..
Ei voi taas kuin ihailla näitä kauniita kuvia!
VastaaPoistaKiitos!
PoistaKiitti, onhan se vähän perinteisestä maisemakuvauksesta poikkeava.
VastaaPoistaPitää yhtyä puukuvaa kiittelevien kuoroon. Todella kaunis ja vahva kuva! Huikea!
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.