Kuva 20. joulukuuta

12/20/2012


Mikä on sinun suosikkilaatikko?
Minun valinta on lanttulaatikko. Perunalaatikkoa vähän vähemmän ja porkkanalaatikkoa lusikallinen. Ihan vain kokeillakseni onko maku vuodessa muuttunut..

You Might Also Like

17 kommenttia

 1. Tämän suhteen ollaan siis eri linjoilla..

  VastaaPoista
 2. Lanttulaatikko, ihan ehdottomasti. :P

  VastaaPoista
 3. En ole laatikkofani. Hämäläisenä äänestän pottulooraa mutta sen pitää sitten olla piiiiitkääään paistettua (ja tietysti ilman siirappeja ja sokereita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi voi jättää laatikot syömättä...

   Poista
 4. Tietysti imelletty perunalaatikko - ja nimenomaan ilman sokeria ja siirappia, sellaista lusikoitavan löysää ja makeaa. Slurps! Tänään alkaa oma laatikoidentekosavottani, saa nähdä miten tänä vuonna onnistuu ;)

  VastaaPoista
 5. Lisää kannatusta porkkanalaatikolle...

  VastaaPoista
 6. Porkkana-, maksa- ja perunalaatikko. En osaa päättää. Ääni siis kaikille muille paitsi lantulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Maksalaatikko jäi pois kun se ei ole koskaan kuulunut meidän joulupöytään. Muulloin tulee kyllä syötyä. Yksi ääni maksalaatikolle!

   Poista
 7. Vaihdan suosiolla laatikot jouluiseen juuresruukkuun, joka on perheemme suosikki ollut jo kauan. Muutamaa lusikallista varten en jaksa vääntää omia suosikkilaatikoitani lanttua ja imellettyä pottulootaa. Onneksi sain jo pikkujouluissa maistaa kaikkia, ja yhtä ihania olivat kuin ennenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Saatiin ääni myös uudistetuille kasvisherkuille!

   Poista
 8. Lanttu, ehdottomasti. Tuo Ankeriaan hyljeksimä herkku on minun joulupöytäni ehdoton valinta

  VastaaPoista
 9. Perunalaatikkoa iso lusikallinen ja lanttulaatikkoa vähäsen. Porkkanalaatikkoa en enää edes maista - 40 vuoden jälkeen totesin, ettei se maku siitä mihinkään muutu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin luovuttaa porkkanalaatikon suhteen, ei taida enää maku muuttua..

   Poista
 10. Lanttu, ehdottomasti. Tänä vuonna ostimme sen torilta. Kotona tehtyä, vaan ei meidän kodissa.

  Jukan myötä olen oppinut syömään myös hämäläistä, imellettyä perunalaatikkoa. Se on paljon loirompaa ja makeampaa mihin olen kotipuolessa tottunut. Muistan vielä elävästi kun Jukan mummu tarjosi sitä minulle ensi kertaa. Hän lappoi lautasen lautasen puolilleen ja minä kohteliaana sain kuin sainkin setin alas maitolitran voimin. Sittemmin tosiaan opin imellettyö perunalaatikkoa syömään, sillä Jukan mummu tarjosi tätä joka vierailukerralla piknikpaistin kanssa. Taisi olla parasta mitä hän tiesi.

  VastaaPoista