Kuva 17. joulukuuta

12/17/2012


Pieniä perinteitä. Meidän joulutähti on perinteisen punainen ja se haetaan aina Viherlandiasta. Samalla voi ihailla tuhansien joulutähtien väriloistoa ja pysähtyä hetkeksi joulukiireiden keskellä.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Mäkin hommaan tuvan täydeltä joulukukkia, tuovat niin paljon tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Plantagenissa me ei kovin usein käydä. Viherlandiassa aina silloin tällöin. Se on jotenkin rauhoittava paikka kun voi kuljeskella valtavien kasvimäärien keskellä. Ja minä kyllä käyn edelleen moikkaamasssa papukaijat..

  VastaaPoista
 3. Kalle ja Torsti ovat hupaisia otuksia, niitä pitää välillä käydä moikkaamassa, meiltä kun ei ole kovin pitkä matka. Ikävä, että Viherlandia lopetti tulppaanien kasvattamisen, kimput kestivät hyvinä aina yli viikon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalle ja Torsti, niinhan se oli. En saanut äsken nimiä mieleen. Eilen ne oli aika hiljaisella tuulella..

   Poista
 4. Minun joulukukkani ovat aina perinteisesti valkoisia - niin nytkin. Yksi amaryllis ja yksi hyasintti. Lisäksi parvekkeella on yksi vihreä havupuu (olikohan se kiinankataja) ja ulko-ovessa vihreä puolukanvarpukranssi. Minä löysin tänä vuonna ihanan kukkakaupan Kruunuhaasta, paljon sympaattisempi paikka kuin isot Plantagenit. Aion käydä sieltä vielä tällä viikolla ostamassa mummolleni joulukukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että mummo saa kukkia! Me päädytään aina punaiseen joulutähteen.. Amaryllis on vielä kaupassa.

   Poista