Kamera ja Kauha keittiössä kokataan raaka-ainelähtöisesti ja sesongit huomioiden. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!
Paljon reseptejä ja ideoita yhden ja kahden hengen tarpeisiin, joista useimmat voi helposti monistaa isommallekin porukalle.
Nopeaa ja helppoa ruokaa arkipäiviin, hidasta fiilistelyä viikonloppuihin ja juhlapäiviin.
Tervetuloa mukaan Kamera ja Kauha keittiöön!
10 kommenttia
Joulua ilman vihreitä kuulia ei voi edes ajatella :-) Enkä edes niin kamalasti yleensä tykkää marmeladista !
VastaaPoistaNiinpä, vihreät kuulat ja joulu sopii yhteen.
PoistaOi, joulun lempparimakeat! Nuo on ihania ja ne pitää syödä niin, että puoliskot irrotetaan toisistaan :)
VastaaPoistaKiitos! Mukava kuulla.
VastaaPoistaJuu, puoliskot irti, jotta tahmea pinta tulee esiin. Mäkin syön muuten todella vähän karkkia, mutta pari kuugelia kuuluu jouluun.
VastaaPoistaSama täällä, makeannälkä menee aika nopeasti ohi, mutta jouluun kuuluu parit kuulat!
PoistaJa minä luulin, että olen suunnilleen ainut joka tykkää vihreistä kuulista, mutta täällähän on vaikka kuinka paljon muitakin! Herkkua.
VastaaPoistaKyllä vaan, pallomarmeladien ystäviä löytyy!
PoistaSiinä on minunkin joululempparit kulhossa.Finlandiat ovat vielä parempia kuin vihreät kuulat. Olen tänään keitellyt ihan ite sen seitsemän sortin marmeladeja. Saas nähdä, mitä sieltä huomenna paljastuu. Olisikohan kannattanut jättää kertomatta tässä vaiheessa ottaen huomioon, että olen ihan noviisi tässä asiassa...
VastaaPoistaHyvä, odotan innolla mitä sieltä paljastuu. Olen kerran tehnyt marmeladeja, mutta siitä on jo niin kauan etten tarkalleen muista miten siinä kävi. Kyllä ne syötiin kuitenkin..
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.