Munakoisoa, fetaa ja herneitä
7/04/2014Paistettujen munakoisojen kera makeita kesäherneitä, suolaista fetaa sekä aavistus rosmariinia ja valkosipulia.
Helppoa, nopeaa ja herkullista kesäruokaa.
kahdelle alkuruokana
1 pienehkö munakoiso
2 valkosipulin kynttä
pieni oksa rosmariinia
tuoreita herneitä pieni kourallinen
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
pala fetajuustoa
Viipaloi munakoiso noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Itketä tarvittaessa.
Lorauta pannulle öljyä ja paista munakoisot kypsiksi valkosipulin ja rosmariinin kera. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää pannulle lopuksi herneet ja anna kuumentua. Nosta kasvikset tarjolle fetan kanssa ja viimeistele annos oliiviöljyllä.
Nam!
12 kommenttia
Ihanan yksinkertainen ja kaunis annos. Menee kokeilluun!
VastaaPoistaKiva kuulla! Tää sopii jos ei viitsi kesäpäivänä keittiössä puuhailla..
PoistaTaidetaan kokeilla tätä hetipian, vaikuttaa herkulta. Olipas sinulle pitkä Talviuni, mukava kun heräilit:) Taisi unet tehdä gutaa..
VastaaPoistaAah, olen niin iloinen, että blogisi on taas aktiivinen! Täällä on aina kauniita kuvia ja tämäkin ohje todella hyvän kuulloinen. Rakastan munakoisoa ja fetaa, rosmariinia ja valkosipulia, joten enköhän tätäkin ruokaa :)
VastaaPoistaKiitos! Yritän pysyä aktiivisena:)
PoistaIhania kuvia taas. Tervetuloa takaisin!
VastaaPoistaMunakoiso on ihan ykkösherkkua. Tämä menee ehdottomasti pikapuoliin kokeiluun!
Kiitti! Munakoiso on kyllä hyvää. Kuuluu suosikkeihin täälläkin.
PoistaNäin muuten eilen ihania munakoisoja Plantagenissa. Ensi vuonna yritän kyllä kasvattaa itse kasvihuoneessa!
PoistaKuulostaa hyvältä!
PoistaKaunis kuva ja annos,ja varmaankin hurjan herkullinen:)
VastaaPoistaJoo, kyllä meille ainakin maistui :)
PoistaOih ja vauh, kokeiluun heti tänään!
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.