Fetaa, sieniä ja oliiveja paahdettuna | Oven Roasted Feta and Mushrooms
3/14/2017
Fetaa, oliiveja ja
sieniä! Kaikki reseptin ainekset ovat herkullisia sellaisenaan,
mutta kun ne yhdistää, maustaa ja paahtaa on tulos jotain vieläkin
parempaa…
Tarjosin tämän
leivän kanssa tapaksena, mutta reseptistä saa näppärästi myös
kokonaisen aterian kahdelle. Isompaan nälkään pastan kanssa tai
kevyempi versio salaattiaineksien kera.
200g fetaa
n. 150 g
herkkusieniä
15 - 20 kpl
kivettömiä oliiveja
1 valkosipulinkynsi
reilut hyppyselliset
timjamia ja oreganoa (tuoretta tai kuivattua)
ripaus mustapippuria
loraus oliiviöljyä
hiukan sitruunamehua
punaista
chilisilppua (jos haluat tulisuutta)
Lämmitä uuni 200
asteeseen. Kuutioi feta ja pilko sienet. Silppua valkosipuli. Valuta
ja huutaise oliivit. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja lorauta
päälle oliiviöljyä ja mausta tilkalla sitruunamehua. Mausta ja
sekoita ainekset hyvin. Paahda uunissa 15 - 20 minuuttia. Tarjoa
leivän kera tapaksena tai pastan kanssa ateriana.
In English
200g feta, cubed
150g mushrooms,
sliced
15 – 20 olives,
pitted and rinsed
1 garlic clove, minced
thyme and oregano to
taste
a pinch of black
pepper
evoo
lemon juice
red chilli, minced
(optional)
Preheat oven to
200C. Put all ingredients in a oven proof dish. Drizzle with plenty
of olive oil and little lemon juice. Season to taste and mix. Roast
in the oven for 15 – 20 minutes. Serve with bread as a tapas or
with pasta as a meal.
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.