Fetaa, sieniä ja oliiveja paahdettuna | Oven Roasted Feta and Mushrooms

3/14/2017


Fetaa, oliiveja ja sieniä! Kaikki reseptin ainekset ovat herkullisia sellaisenaan, mutta kun ne yhdistää, maustaa ja paahtaa on tulos jotain vieläkin parempaa…

Tarjosin tämän leivän kanssa tapaksena, mutta reseptistä saa näppärästi myös kokonaisen aterian kahdelle. Isompaan nälkään pastan kanssa tai kevyempi versio salaattiaineksien kera.

200g fetaa
n. 150 g herkkusieniä
15 - 20 kpl kivettömiä oliiveja
1 valkosipulinkynsi
reilut hyppyselliset timjamia ja oreganoa (tuoretta tai kuivattua)
ripaus mustapippuria
loraus oliiviöljyä
hiukan sitruunamehua
punaista chilisilppua (jos haluat tulisuutta)

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuutioi feta ja pilko sienet. Silppua valkosipuli. Valuta ja huutaise oliivit. Laita kaikki ainekset uunivuokaan ja lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta tilkalla sitruunamehua. Mausta ja sekoita ainekset hyvin. Paahda uunissa 15 - 20 minuuttia. Tarjoa leivän kera tapaksena tai pastan kanssa ateriana.


In English

200g feta, cubed
150g mushrooms, sliced
15 – 20 olives, pitted and rinsed
1 garlic clove, minced
thyme and oregano to taste
a pinch of black pepper
evoo
lemon juice
red chilli, minced (optional)

Preheat oven to 200C. Put all ingredients in a oven proof dish. Drizzle with plenty of olive oil and little lemon juice. Season to taste and mix. Roast in the oven for 15 – 20 minutes. Serve with bread as a tapas or with pasta as a meal.



You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.