Maanantain tuokiokuva
10/14/2013Minun ajatukset ovat pakkasaamun myötä pataruuissa. Mitä teet häränhännistä? Vinkkejä otetaan vastaan..
Kamera ja Kauha keittiössä kokataan raaka-ainelähtöisesti ja sesongit huomioiden. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!
Paljon reseptejä ja ideoita yhden ja kahden hengen tarpeisiin, joista useimmat voi helposti monistaa isommallekin porukalle.
Nopeaa ja helppoa ruokaa arkipäiviin, hidasta fiilistelyä viikonloppuihin ja juhlapäiviin.
Tervetuloa mukaan Kamera ja Kauha keittiöön!
5 kommenttia
Pari häränhäntää kannattaa heittää karjalanpaistilihojen (nauta, possu, lammas) joukkoon antamaan ekstramakua hienolle uuniruoalle.
VastaaPoistaMainio idea, en olekaan tuota kokeillut! Kiitti!
PoistaKiitos! Onko sun blogissa resepti valmiina?
VastaaPoistaKiitos! Hyvin herkullisen oloinen resepti!
VastaaPoistaKiitos! Pitää tarkistaa. Kuulostaa lupaavalta..
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.