Maanantain tuokiokuva

10/07/2013


Paahdetut punajuuret. Helppoa ja hyvää kausiruokaa parhaimmillaan. Myös lihattoman lokakuun viettäjille.

You Might Also Like

11 kommenttia

  1. Karun kaunis pinta noissa juurissa. Mulla on yleensä tapana kääriä punajuuret folioon, pitäisikin kokeilla uunitusta ilman peittoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin välillä käytän foliota, aina ei vaan viitsi.. Varsinkin jos ulkona on kylmää ja tuulista ja huomaa että folio on just loppunut :)

      Poista
  2. Kyllä vaan, nättejä ja maistuvaisia..

    VastaaPoista
  3. Kauniit punajuuret maistuvat täälläkin! Toivottavasti flunssa on selätetty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Jep, pikkuhiljaa voiton puolella flunssan suhteen..

      Poista
  4. Kyllä voi olla punajuuri sitten kaunis.

    VastaaPoista
  5. Voi valtava miten hieno ja houkutteleva kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! Punajuuret on houkuttelevia monella tapaa..

      Poista
  6. Jep.. Mullakin olis vielä muutama kaapissa odottamassa.

    VastaaPoista
  7. Sun kädenjäljen tunnistaa! Selailin blogifeediä ja pysähdyin tämän kuvan kohdalla ajattellen, että tämän on pakko olla Jokihaan foto ja niihän se on! Punajuuret on just nyt herkuimmillaan :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.