Maanantain tuokiokuva
10/07/2013Paahdetut punajuuret. Helppoa ja hyvää kausiruokaa parhaimmillaan. Myös lihattoman lokakuun viettäjille.
Kamera ja Kauha keittiössä kokataan raaka-ainelähtöisesti ja sesongit huomioiden. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!
Paljon reseptejä ja ideoita yhden ja kahden hengen tarpeisiin, joista useimmat voi helposti monistaa isommallekin porukalle.
Nopeaa ja helppoa ruokaa arkipäiviin, hidasta fiilistelyä viikonloppuihin ja juhlapäiviin.
Tervetuloa mukaan Kamera ja Kauha keittiöön!
11 kommenttia
Karun kaunis pinta noissa juurissa. Mulla on yleensä tapana kääriä punajuuret folioon, pitäisikin kokeilla uunitusta ilman peittoa.
VastaaPoistaKyllä minäkin välillä käytän foliota, aina ei vaan viitsi.. Varsinkin jos ulkona on kylmää ja tuulista ja huomaa että folio on just loppunut :)
PoistaKyllä vaan, nättejä ja maistuvaisia..
VastaaPoistaKauniit punajuuret maistuvat täälläkin! Toivottavasti flunssa on selätetty...
VastaaPoistaHyvä! Jep, pikkuhiljaa voiton puolella flunssan suhteen..
PoistaKyllä voi olla punajuuri sitten kaunis.
VastaaPoistaVoi valtava miten hieno ja houkutteleva kuva!
VastaaPoistaKiitokset! Punajuuret on houkuttelevia monella tapaa..
PoistaJep.. Mullakin olis vielä muutama kaapissa odottamassa.
VastaaPoistaSun kädenjäljen tunnistaa! Selailin blogifeediä ja pysähdyin tämän kuvan kohdalla ajattellen, että tämän on pakko olla Jokihaan foto ja niihän se on! Punajuuret on just nyt herkuimmillaan :)
VastaaPoistaVau, kiitos! Olipa kivasti sanottu :)
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.