Ohukaiset kikhernejauhoista

3/01/2015


Gluteenittomista kikhernejauhoista saa maukkaita ohukaisia. Resepti on helppoakin helpompi: vain jauhoja, vettä ja mausteita. Inspiraatio näihin löytyi Olive lehdestä.

Kikhernejauhoissa on kevyesti paahteinen ja pähkinäinen maku. Suolaa kannattaa laittaa aika reippaasti. Maun voi tarkistaa paistamalla pienen koeletun.

4 kpl

100 g kikhernejauhoja
150 g - 200 g vettä
suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
hyppysellinen kuivattua oreganoa tai timjamia

Lisää mausteet jauhojen sekaan. Lisää vesi hiljalleen koko ajan sekoittaen.
Sekoita tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

Sivele pannulle oliiviöljyä ja paista kuumalla pannulla molemmin puolin.

Lisää mieluiset täytteet ja nauti!

Huom! Päivitys reseptiin! Tein näitä uudestaan, ja vaikka käytössä oli muistaakseni samaa kikhernejauhomerkkiä kuin viimeksi, jouduin laittamaan 1,5 d sijaan melkein 2 dl vettä, että taikinaan tuli hyvä koostumus!




You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.