Härkäpapu – fetatahna ja Verso Food kampanja

6/11/2015


Kirpeän raikas fetatahna saa makua ja rakennetta härkäpapurouheesta ja saksanpähkinöistä.

Yrttejä voi vaihdella oman maun mukaan, tillin ja basilikan lisäksi hyviä vaihtoehtoja ovat lehtipersilja, minttu, ruohosipuli ja pienissä määrin myös rosmariini ja timjami.

Saksanpähkinöiden tilalle voi kokeilla myös cashewpähkinöitä tai mikseipä vaikka kurpitsansiemeniä.

25 g saksanpähkinöitä
150 g fetaa
3 - 4 rkl maustamatonta täysrasvaista jogurttia
1 - 2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
1 pienen pieni valkosipulinkynsi
n. 2 rkl tillisilppua
n. 2 rkl basilikasilppua
ripaus mustapippuria

Paahda kuivalla pannulla pähkinät ja härkäpavut kevyesti. Anna jäähtyä. Murskaa morttelissa tai tehosekoittimella tasaiseksi rouheeksi.

Mittaa sekoituskulhoon 3 rkl jogurttia, 1 rkl öljyä ja sitruunamehu. Lisää yrtit, ripaus pippuria ja murennettu fetajuusto.

Aja sauvasekoittimella tai tehosekoittimella seos tasaiseksi. Lisää pähkinä-papurouhe ja pyöräytä ainekset sekaisin. Ohenna tarvittaessa jogurtilla ja öljyllä. Tarkista samalla maku. Anna tahnan vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoamista.

Tarjoa leivän tai kasvisten kera.Tämä postaus on osa Verso Foodin kampanjaa, jossa olen mukana. Alla lisätietoja siitä miten pääset mukaan.

Haluatko kokeilla Verso Foodin härkäpapurouheseosta ja tuottaa siitä materiaalia sosiaaliseen mediaan? Kolme ensimmäistä tähän postaukseen halukkuutensa ilmoittanutta saa tuotepaketin käyttöönsä. Verso Foodin edustaja on kiinnostuneisiin suoraan yhteydessä, ja antaa tarkemmat kilpailuohjeet

Tuotetestauksesta syntyneen reseptin, kuvapostauksen tai mielipidekirjoituksen saa halutessaan ilmoittaa Verso Foodin järjestämään kilpailuun. Ensimmäinen kilpailu käydään kaikkien osallistuneiden kesken Facebookissa. 

Yleisö äänestää kauneimman ruokakuvan, mutta kekseliäimmän ja/tai mielenkiintoisimman ohjeen luoneen TAI aiheesta muuten hyvin kirjoittaneen voittajan valitsee ulkopuolinen raati. Voittajakirjoituksen laatinut voittaa 100 euron matkalahjakortin, yleisökilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kolme Verso Foodin tuotepakettia.”

Verso Food Facebookissa.

Yhteistyössä:

https://www.facebook.com/VersoFood?fref=ts
 


You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.