Kanavartaat
7/17/2012Lempeän mausteiset kanavartaat voi valmistaa joko pannulla tai grillissä. Vartaiden Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään vievät mausteet ovat voimakkaan aromaattisia, mutta eivät tulisia. Jos haluat pientä potkua, lisää mausteseokseen chilijauhetta tai tarjoile vartaat chilikastikkeen kera. Tein puolesta kilosta kanaa 6 pienehköa varrasta, jotka riittivät 3 hengelle muiden lisukkeiden kera.
3 kpl maustamattomia broilerin rintafileitä (n. 500 g)
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
½ tl jauhettua kurkumaa
½ tl kuivattua minttua
½ tl mustapippuria rouhittuna
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
loraus oliiviöljyä
½ limen mehu
suolaa
12 kommenttia
Mmmm...taas kaikkia suosikkimausteitani, juustokuminan tuoksu jo yksinään, saati sitten yhdistettynä muihin mausteisiin, on huumaava...
VastaaPoistaTotta! Noista kyllä irtoaa hyvät tuoksut.
PoistaJokihaka, sinun reseptit aiheuttaa aina nälän. Voisitko tehdä huonompaa ruokaa? :D
VastaaPoistaIhania mausteita! Näistä tulee vähän kanasouvlakit mieleen.
VastaaPoistaTotta! Ja hiukan ouzoa aperitiiviksi...
PoistaJa Hannelen kommenttia jatkaakseni ottaa siitä huonommasta ruoasta huonompia kuvia. Näitäkin on pakko tehdä.
VastaaPoistaKerrankin osoitin suurta viisautta ja ennakoimista eli söin itseni tukevasti täyteen ennen kuin istuin koneelle ja kävin selaamaan blogeja \o/ Tavallisesti nälkä yllättää viimeistään siinä vaiheessa, kun tänne eksyn ja käyn ihastelemaan kuvia sekä reseptejä, mutta tällä kertaa lähestulkoon ähkyinen olo ehkäisi tämän. Mutta resepti kuulosti jopa näin täyteläisellä ololla todella herkulliselta ja pääsee varmaan testilistalle. Kiitokset!
VastaaPoista-Annukka
Ole hyvä vaan! Mulla käy usein niin että kun on saanut ruuat ja kuvat tehtyä, ei oikeastaan enää huvita syödä...
PoistaNämä olivat aivan mahtavia. Kiitos reseptistä!
VastaaPoistaKiitos! Olipa mukava kuulla!
PoistaKiitos ohjeesta, näistä tykättiin meillä kovasti!
VastaaPoistaOle hyvä! Kiitos itsellesi kommentista!
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.