Paahdetut nauriit ja pieni hengähdystauko
7/27/2012Alla olevan reseptin myötä blogin pitäjä siirtyy sohvalle katsomaan olympialaisia ja palaa hellan ääreen taas elokuun puolenvälin paikkeilla! Hauskaa kesän jatkoa kaikille!
Uuden sadon nauriit ovat nyt parhaimmillaan ja pieniä ja mehukkaita nauriita voi napostella vaikka sellaisenaan. Uunissa paahtaminen on myös hyvä ja samalla nopea tapa valmistaa nauriit. Tarjoa sellaisenaan tapastyylisinä alkupaloina, lämpimissä salaateissa tai lisukkeena tuhtien liharuokien kera.
nippu nauriita
suolaa ja pippuria rouhittuna
loraus oliiviöljyä
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pese ja kuori nauriit tarvittaessa. (jos kuori on ohut, nauriit voi paahtaa kuorineen) Lohko nauriit 4 - 6 osaan ja mausta lohkot suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Paahda uunissa noin 20 - 30 minuuttia tai kunnes nauriit ovat rapsakan kypsiä ja kauniin värisiä. Kääntele kerran paiston aikana. Tarjoa heti kuumana.
9 kommenttia
Jännittäviä hetkiä olympialaisten parissa. Muista syödä välillä ;-)
VastaaPoistaKiitti! Eipä taida olla siitä pelkoa...
PoistaHyviä kisatuokioita sinne! Täälläkin odotetaan, odotus palkitaan huomenna, kun pyöräilijät nousevat satulaan:)
VastaaPoistaHyvät kotikatsomot sinne myös!
PoistaSoffaurheilukin vaati hyviä eväitä. Hauskaa blogilomaa!
VastaaPoistaJep, ja nestetasapaino on tärkeää myös! Kiitos!
PoistaOnnea keihäskisaan ja muihin kamppailuihin! Ehkä sieltä joku mitalli Suomellekin tulee.
VastaaPoistaToivotaan näin! Ja ainakin voi ihailla hienoja suorituksia..
PoistaTotta! Ja kiitos!
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.