Maanantain tuokiokuva

9/30/2013


Hirvenmetsästys alkoi viikonloppuna. En ole metsämiehiä, joten saalis on haettava kauppojen hyllyiltä. Viime syksynä oli myynnissä ainakin potkaa.

You Might Also Like

12 kommenttia

 1. Hirviossobuco ei olisi kyllä lainkaan paha.
  Ainakin pohjoisessa metsästyskiintiöt ovat ihan minimaaliset, appiukon porukassa 1,5 otusta (vasa on puolikas), joten siitä ei paljoa lihaa meidän pöytäämme varmaan päädy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään millaiset kiintiöt täällä on, mutta olishan se mukavaa jos saisi edes pienen palan ostettua.. Kohtahan se nähdään riittääkö kaupan hyllyille mitään.

   Poista
 2. Just menin lihatiskin ohi ja se oli väärällään hirveä. Täällä taitaa olla niitä kiintiöitä sitten. Ei kyl ihan halpaa lystiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä on heti myynnissä.. Aika hyvin. Saa nähdä tuleeko tänne mitään kauden edetessä.

   Poista
 3. Yksi hirvipata on saatava tänäkin vuonna, vaikka ei se halpaa lystiä ole. Näinä hetkinä toivon, että suvussa olisi innokkaita metsästäjiä, mutta tosi paikan tullen saattaisi jäädä itsellä ampumatta. En kyllä edes osaisi, mutta en ole myöskään varma pystyisinkö vaikka osaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan samaa olen pohtinut.. Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä itse.

   Poista
 4. Kaunis tuokiokuva! Odotan vasan puolikasta saapuvaksi lähipäivinä. Määrät vähenee vuosi vuodelta, joten tänä vuonna meille ei luultavasti muuta tulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Puolikkaastakin saa aika monta herkkua..
   Pitääkin tutkia miten nuo määrät on vaihdelleet viime vuosina.. Kaippa sekin googlaamalla jostain löytyy..

   Poista
 5. Minä elän toivossa, että appiukon hirvistä liikenisi vähän meillekin, vaikka kiintiöistä en tiedä mitään. Toivon kylläkin lihaisia tuliaisia vasta marraskuussa, sillä lokakuu on lihaton (sitä se docventures teettää...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat runsaat tuliaiset! Ja hyvää lihatonta!

   Poista
 6. Meillä on käynyt joskus tuuri ja hirviporukka osunut saaliiseen kotikontujen risukossa (jota myös meidän metsäksi kutsutaan). Silloin on tullut paisti meille pakettssa. Elän toivossa, että porukoilla olisi sihti tänä vuonna kohdallaan ja oikeassa risukossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Toivotaan että natsaa!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.