Maanantain tuokiokuva

9/23/2013


Muikkuja suositellaan myös WWF:n kuluttajan kalaoppaassa. Päivitetyt versiot voi lukea tai ladata WWF:n sivuilta, klik!

You Might Also Like

11 kommenttia

  1. Kivistökin suosittelee muikkuja! Eilen savustettiin lounaaksi kasa kaunokaisia, eikä siinä juuri muuta sitten tarvitse.
    Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, savustettuja muikkuja.. Vieläkö niitä olis? Mukavaa viikkoa sinne myös!

      Poista
  2. Voih, onpa ihan kuva! Muikut on herkkua. Harvoin vain saadaan tuoreita sellaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä keskisessä Suomessa muikkua on aika mukavasti tarjolla, mutta pitää tunnustaa etten minäkään niitä kauhean usein tee..

      Poista
  3. Meillä oli juuri tänään muikkuja, mutta valitettavasti vaan parhaat päivänsä nähneitä. Huomenna on pakko käydä kysymässä kauppiaalta että miten näin pääsi käymään. Mutta tuoreet muikut ovat kyllä herkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, saapa nähdä mikä on kauppiaan kommentti! En tiedä mikä siinä on niin hankalaa tuon tuoreen kalan kanssa kun vesistöt on kuitenkin useimmille aika lähellä.. jokin mättää..

      Poista
  4. Muikuista tulee aina mieleen lapsuus Savossa. Ei mikään ihme, että tarvittiin Pekka Puskaa ja terveysprojektejä, sillä meilläkin paistettiin muikut niin runsaassa voissa ettei juuri kääntää tarvinnut ;) Niistä tulee onneksi herkkua vähäisemmälläkin rasvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä minä edelleen suosin voita muikkujen kera, mutta onhan niitä muitkin tapoja.. vaikka savustus!

      Poista
  5. Muikkuja,nami:) Viime vuonna sain Mikkelissä mitä parhaimmat savumuikut:)

    VastaaPoista
  6. Kaunis kuva! Muikkukukkoa rupes tekemään mieli, perhana.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.