Maanantain tuokiokuva
9/23/2013Muikkuja suositellaan myös WWF:n kuluttajan kalaoppaassa. Päivitetyt versiot voi lukea tai ladata WWF:n sivuilta, klik!
Kamera ja Kauha keittiössä kokataan raaka-ainelähtöisesti ja sesongit huomioiden. Rennolla otteella ja hyvällä fiiliksellä!
Paljon reseptejä ja ideoita yhden ja kahden hengen tarpeisiin, joista useimmat voi helposti monistaa isommallekin porukalle.
Nopeaa ja helppoa ruokaa arkipäiviin, hidasta fiilistelyä viikonloppuihin ja juhlapäiviin.
Tervetuloa mukaan Kamera ja Kauha keittiöön!
11 kommenttia
Kivistökin suosittelee muikkuja! Eilen savustettiin lounaaksi kasa kaunokaisia, eikä siinä juuri muuta sitten tarvitse.
VastaaPoistaKivaa viikkoa sinne!
Aijai, savustettuja muikkuja.. Vieläkö niitä olis? Mukavaa viikkoa sinne myös!
PoistaVoih, onpa ihan kuva! Muikut on herkkua. Harvoin vain saadaan tuoreita sellaisia.
VastaaPoistaTäällä keskisessä Suomessa muikkua on aika mukavasti tarjolla, mutta pitää tunnustaa etten minäkään niitä kauhean usein tee..
PoistaMeillä oli juuri tänään muikkuja, mutta valitettavasti vaan parhaat päivänsä nähneitä. Huomenna on pakko käydä kysymässä kauppiaalta että miten näin pääsi käymään. Mutta tuoreet muikut ovat kyllä herkkua!
VastaaPoistaJoo, saapa nähdä mikä on kauppiaan kommentti! En tiedä mikä siinä on niin hankalaa tuon tuoreen kalan kanssa kun vesistöt on kuitenkin useimmille aika lähellä.. jokin mättää..
PoistaMuikuista tulee aina mieleen lapsuus Savossa. Ei mikään ihme, että tarvittiin Pekka Puskaa ja terveysprojektejä, sillä meilläkin paistettiin muikut niin runsaassa voissa ettei juuri kääntää tarvinnut ;) Niistä tulee onneksi herkkua vähäisemmälläkin rasvalla.
VastaaPoistaNiinpä! Kyllä minä edelleen suosin voita muikkujen kera, mutta onhan niitä muitkin tapoja.. vaikka savustus!
PoistaMuikkuja,nami:) Viime vuonna sain Mikkelissä mitä parhaimmat savumuikut:)
VastaaPoistaJep, savumuikut on herkkua!
PoistaKaunis kuva! Muikkukukkoa rupes tekemään mieli, perhana.
VastaaPoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.