Misoa ja nuudeleita - Pikalounas
10/15/2014Onneksi on misoa ja nuudeleita, varsinkin silloin kun muuta ei ehdi tai jaksa.
Nuudeleista ja misosta saa lämpöisen ja vahvistan lounaan alle kymmenessä minuutissa. Sekaan voi laittaa melkein mitä vaan, mutta vähälläkin pärjää.
Käytin riisijauhoista valmistettuja, wakame merilevällä vahvistettuja nuudeleita, mutta muutkin nuudelit sopivat mainiosti.
1 annos
90 g nippu nuudeleita
2 ½ dl vettä
1 rkl misotahnaa (tai ohjeen mukaan)
chiliä, thaibasilikaa
Laita nuudelit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudelien kiehuessa keitä misokeittoa varten 2,5 dl vettä.
Laita ruokalusikallinen misoa astiaan ja lisää hiukan kuumaa vettä. Sekoita tasaiseksi ja lisää loput vedestä, sekä chilit ja yrtit.
Nosta keitetyt nuudelit sekaan ja nauti heti kuumana.
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.