Paprika-halloumivartaat | Pimientos and Halloumi Skewers
8/05/2016
Grillikesä
jatkukoon vaikka monesta suunnasta onkin jo kuulunut että kesä on lopuillaan tai tuulen vireessä on syksyn tuntua... En usko! Helteet
tulevat vielä takaisin :)
Tämä on helppo
juttu! Pimientos paprikat ja halloumi samaan vartaaseen, sipaus
oliiviöljyä pintaan ja nopea grillaus. Paljon makua vähällä
vaivalla!
Halloumin
suolaisuutta voi vähentää liuotamalla juustoa kylmässä vedessä
vartista puoleen tuntiin.
pimientos de padron
paprikoita
halloumia
oliiviöljyä
Leikkaa halloumi
suupaloiksi ja laita vartaisiin paprikoiden kanssa. Sivele pinnat
kevyesti oliiviöljyllä ja grillaa molemmin puolin. Paprikat saavat
tummua pinnalta kunnolla, se kuuluu asiaan. Tarjoa heti kuumina.
In English
pimientos de padron
peppers
halloumi cheese
evoo
Cut the cheese into
bite size pieces. Thread the halloumi and peppers onto skewers. Brush
lightly with olive oil and grill on both sides until the cheese
begins to turn golden and the peppers are lightly charred. Serve
immediately.
2 kommenttia
Nam,muy rico!
VastaaPoistaSi Si! Olen ihan samaa mieltä :)
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.