Paprika-halloumivartaat | Pimientos and Halloumi Skewers

8/05/2016


Grillikesä jatkukoon vaikka monesta suunnasta onkin jo kuulunut että kesä on lopuillaan tai tuulen vireessä on syksyn tuntua... En usko! Helteet tulevat vielä takaisin :)

Tämä on helppo juttu! Pimientos paprikat ja halloumi samaan vartaaseen, sipaus oliiviöljyä pintaan ja nopea grillaus. Paljon makua vähällä vaivalla!

Halloumin suolaisuutta voi vähentää liuotamalla juustoa kylmässä vedessä vartista puoleen tuntiin.

pimientos de padron paprikoita
halloumia
oliiviöljyä

Leikkaa halloumi suupaloiksi ja laita vartaisiin paprikoiden kanssa. Sivele pinnat kevyesti oliiviöljyllä ja grillaa molemmin puolin. Paprikat saavat tummua pinnalta kunnolla, se kuuluu asiaan. Tarjoa heti kuumina.


In English

pimientos de padron peppers
halloumi cheese
evoo

Cut the cheese into bite size pieces. Thread the halloumi and peppers onto skewers. Brush lightly with olive oil and grill on both sides until the cheese begins to turn golden and the peppers are lightly charred. Serve immediately.




You Might Also Like

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.