Chorizoa viinissä

11/02/2014


Tapasherkkua sunnuntaille. Punaviinissä haudetettu chorizomakkara karkottaa marraskuisen koleuden ja pimeyden, ainakin mielestä, jos ei nyt muuten. Seuraksi paahdettua leipää ja lasi viiniä. Nam!

kaksi annosta

200 g chorizoa pätkittynä
½ punasipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi silppuna
1 laakerinlehti
hiukan rosmariinia
chiliä
noin 1 dl punaviiniä
mustapippuria
yrttejä

Kuullota sipulia oliiviöljyssä minuutin verran. Lisää makkarat ja paista kunnes pinta hiukan rapeutuu. Lisää valkosipuli ja muut mausteet. Sekoita ja anna paistua hetki.

Lisää punaviini ja anna kiehua hiljalleen kokoon. Mausta lopuksi mustapippurilla ja tuoreilla yrteillä.

Tarkista maku ja tarjoa.



Torvimusiikkia ja chorizoa. Mikäs sen mukavampaa :)

You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.