Onneksi on pastaa,
2/05/2015silloin kun ei muuta jaksa tai ehdi. Nopean kasvispastan ainekset löytyvät todennäköisesti lähikaupasta, tai sitten jo valmiiksi kaapista. Helppoa ja herkullista!
2 annosta
10 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
n. ½ dl pinjansiemeniä
n. 1 dl oreganoa silputtuna (tai basilikaa)
1 valkosipulin kynsi
ripaus suolaa ja mustapippuria
loraus öljyä
hiukan sitruunamehua
oliiveja
fetajuustoa
n. 200 g pastaa
Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. (säästä osa siemenistä annoksen pinnalle)
Pilko tomaattitahnan ainekset hiukan pienemmiksi ja soseuta karkeaksi tahnaksi sauvasekoittimella. Notkista öljyllä ja sitruunamehulla. Tarkista maku.
Sekoita tomaattitahna kypsän, valutetun pastan sekaan. Lisää annokseen halutessasi fetajuustoa (tai parmesaania) ja oliiveja. Ripottele pinnalle vielä hiukan pinjansiemeniä ja rouhi päälle mustapippuria.
Tarjoa heti.
0 kommenttia
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.