Fiilistelyä ViiniExposta

3/19/2016


Pääsin tutustumaan tämän vuoden ViiniExpoon Helsingin messukeskukseen Viinitien kutsumana.

Iltapäivä sujui iloisesti viininmaistelun ja tuottajien kanssa jutustelun merkeissä. Tässä tunnelmia ja parhaita paloja paikan päältä!


Matthias Knebel (kuva yllä)
Pohjois-Moselin jyrkiltä terassirinteiltä kotoisin olevat Knebelin rieslingit saivat viininmaistajan suupielet kestohymyyn. Matthias ”the Lord of Rieslings” Knebelin luonnon ehdoilla tuotetuista, eleganteista viineistä löytyy lisätietoa täältä.


Marco G. Zanetti
Marco, eli tuttavallisesti Winepunk tekee viininsä yhteistyössä viinitalojen kanssa Winepunk-, Zio Porco Wines- ja Gipsy Wines -brändien alla Italiassa, Raskassa ja Saksassa. Mukava mies joka valmistaa laatuviinejä punkkarin asenteella, välittämättä viinimaailman normeista. 


Marcello Gottardi
Luonteikkaat Contrà Soardan viinit tulevat Italian Veneton maakunnasta. Gottardien perheen nuoremman sukupolven edustajat Eleonora ja Marcello ovat eläneet viiniköynnösten ympäröimänä koko ikänsä. Jos oli viinintekijä yhtä hymyä niin onnellinen oli maistajakin näiden viinien parissa.


 
Viinitien Alkosta löytyvistä tuotteista löydät lisätietoa tästä linkistä.

Kiitos kutsusta ja makuelämyksistä Viinitielle!

Messuille ehtii vielä tänään lauantaina!You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Oli varmaankin mielenkiintoista. Harmitti taas tämä välimatka,nyt kun oli niin paljon tapahtumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mielenkiintoista ja huippuja makuelämyksiä! Helsingissä on tosiaan nyt monenlaista menossa. Toivottavasti pääset mukaan ensi kerralla!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.