Munakoisoa, fetaa ja herneitä

7/04/2014


Paistettujen munakoisojen kera makeita kesäherneitä, suolaista fetaa sekä aavistus rosmariinia ja valkosipulia. 

Helppoa, nopeaa ja herkullista kesäruokaa.

kahdelle alkuruokana

1 pienehkö munakoiso
2 valkosipulin kynttä
pieni oksa rosmariinia
tuoreita herneitä pieni kourallinen
suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
pala fetajuustoa

Viipaloi munakoiso noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Itketä tarvittaessa.

Lorauta pannulle öljyä ja paista munakoisot kypsiksi valkosipulin ja rosmariinin kera. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pannulle lopuksi herneet ja anna kuumentua. Nosta kasvikset tarjolle fetan kanssa ja viimeistele annos oliiviöljyllä.

Nam!



You Might Also Like

12 kommenttia

  1. Ihanan yksinkertainen ja kaunis annos. Menee kokeilluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tää sopii jos ei viitsi kesäpäivänä keittiössä puuhailla..

      Poista
  2. Taidetaan kokeilla tätä hetipian, vaikuttaa herkulta. Olipas sinulle pitkä Talviuni, mukava kun heräilit:) Taisi unet tehdä gutaa..

    VastaaPoista
  3. Aah, olen niin iloinen, että blogisi on taas aktiivinen! Täällä on aina kauniita kuvia ja tämäkin ohje todella hyvän kuulloinen. Rakastan munakoisoa ja fetaa, rosmariinia ja valkosipulia, joten enköhän tätäkin ruokaa :)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia taas. Tervetuloa takaisin!

    Munakoiso on ihan ykkösherkkua. Tämä menee ehdottomasti pikapuoliin kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Munakoiso on kyllä hyvää. Kuuluu suosikkeihin täälläkin.

      Poista
    2. Näin muuten eilen ihania munakoisoja Plantagenissa. Ensi vuonna yritän kyllä kasvattaa itse kasvihuoneessa!

      Poista
    3. Kuulostaa hyvältä!

      Poista
  5. Kaunis kuva ja annos,ja varmaankin hurjan herkullinen:)

    VastaaPoista
  6. Oih ja vauh, kokeiluun heti tänään!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.