Porsaan kylkisiivut Gochujang | Fast Gochujang Pork
4/23/2017
Nopeaa, tulista,
rasvaista ja herkullista! Näillä aineksilla ei ehkä nopeuteta
kevään tuloa, mutta jos huhtikuinen räntäsade tympii, saa tällä
ainakin vatsan täyteen ja makunystyrät hyrräämään!
Korealaisella
Gochujang- chilitahnalla maustetut porsaan kylkisiivut sopivat
nuudeli- ja riisiruokien lisäksi vaikka pitaleivän täytteeksi.
Hot stuff!
n. 300g porsaan
kylkisiivuja
1 rkl Gochujang
chilitahnaa
1 rkl vahvaa
soijakastiketta
1 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl sokeria
½ rkl paahdettua
seesamiöljyä
½ tl
valkosipulijauhetta
½ tl chilijauhetta
¼ tl rouhittua
mustapippuria
Sekoita laakeassa
astiassa marinadin ainekset hyvin keskenään. Lisää kylkisiivut ja
hiero maustekastike tasaisesti lihoihin. Anna maustua huoneenlämmössä
puolisen tuntia. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä lihat väljästi
leivinpaperin päälle uunipellille ja paista keskitasolla kypsäksi,
noin 15 - 20 minuuttia. Imeytä pekonin tavoin rasvaisuutta pois
talouspaperin päällä ennen tarjoamista.
In English
300g sliced pork
belly
1 tbsp Gochujang
paste
1 tbsp dark soy
sauce
1 tbsp rice wine
vinegar
1 tbsp sugar
½ tbsp toasted
sesame oil
½ tsp chili powder
½ tsp garlic powder
¼ tsp cracked black
pepper
In a mixing bowl,
mix together all ingredients for the sauce. Add the meat and rub with
the sauce. Set asaide for 30 minutes. Heat the oven to 175C. Place
the pork slices on a parchment paper and roast in the oven for 15 –
20 minutes. Drain the pork on absorbent paper before serving.
6 kommenttia
Kaikilla äänillä jatkoon!
VastaaPoistaSopii mulle :) Kiitos!
PoistaUuh, ihan liian hyvän näköistä! Voisinkin tehtä tätä vaikka heti!
VastaaPoistaTee vaan! Valmistuukin aika nopeasti :)
PoistaTämä kuulostaa kyllä rikollisen hyvältä! Leivän sisällä. Ehkä vielä kimchiä tai muuta hapatettua mukaan.
VastaaPoistaJoo, sinäpä sen sanoit! Kimchi sopis epäilemättä hyvin :)
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.