Possun kylkisiivut vaahterasiirapilla

12/03/2017


Possun kylkisiivuista saa helposti kaikkea hyvää! Uunissa nopeasti kypsennettyjen rapeiden kylkisiivujen maussa on makeutta ja suolaisuutta sekä aavistus tulisuutta ja savua. Kutkuttaa makuaistia mukavasti!

Vaahterasiirappikastikkeella viimeistellyt porsaan kylkisiivut sopivat aamiaiselle ja brunssille, burgereiden tai patonkien väliin tai ihan vaan sellaisenaan! Helppoa ja nopeaa :)
 
n. 250 – 300g porsaan kylkisiivujaa 

1 rkl vaahterasiirappia
½ rkl omenasiiderietikkaa
1 tl Tabasco Chipotle- kastiketta

Laita kylkisiivut leivinpaperin päälle uunipellille ja kypsennä 175 asteeessa noin 20 minuuttia. Sekoita maustekastikkeen ainekset keskenään. Nosta lihat pois ja sammuta uuni. Imeytä kylkisiivuista enimmät rasvat talouspaperiin ja nosta siivut uuden leivinpaperin päälle. Penslaa kylkisiivut kastikkeella ja laita ne uunin jälkilämpöön tekeytymaan noin viideksi minuutiksi. Ripottele pinnalle hiukan suolaa ja pippuria ja nauti!




You Might Also Like

0 kommenttia