Kesäbruschetta

8/06/2014


Helteiden jatkuessa kuuman hellan ääressä ei viitsi kauaa puuhata. Onneksi bruschetat paistuvat rapeiksi hetkessä, ja vielä nopeammin grillissä, jos sellainen on käytössä.

En tiedä olenko vain kulkenut silmät puoliummessa juustotiskin ohi, mutta minulle uusi tuote on Fontanan kylmäsavustettu feta, josta tuli kertapuraisulla tämän kesän suosikkijuusto.

Tähän ohjeeseen ei sen tarkempaa reseptiä tarvita, ihan vaan hyviä aineksia fiiliksen mukaan.

Fetabruschetta

leipää
kylmäsavustettua fetaa
kapriksia
tilliä
oliiviöljyä
balsamicoa
ripaus pippuria

Paista leivät kuivalla pannulla rapeiksi. On makuasia kuin ”kärähtäneitä” leipiä paistaa. Minä pidän hiukan hiiltyneistä reunoista.

Kaada oliiviöljyä paistetuille leiville. Lisää fetaa, kapriksia ja balsamicoa. Viimeistele pippurilla ja tillisilpulla. Muutkin yrtit toki käy, mutta tilli sopii hyvin sekä kapristen että fetajuuston kanssa.

Tarjoa heti!

Ensimmäisessa kuvassa oleva herkullinen balsamico on ostettu Hellasta ja Herkusta. Poiketkaa ostoksille jos liikutte Museokadulla. Annan Soulkitchen blogi löytyytäältä.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hei, näyttääpä juuri sellaiselta mitä tullaan valmistamaan ihan lähipäivinä. Tarpeeksi vaivatonta tässä kuumuudessa. Ne munakoisojutut pannulla ovat olleet yksi suosikkiherkku nyt kesällä, namm!

    VastaaPoista