Välipäivän kasvispasta

12/30/2015



Jouluruokien ja uuden vuoden välissä ainakin minä kaipaan kasvisruokaa, ja mielellään sellaista jossa on tomaatteja ja joka on helppo ja nopea valmistaa. Tämä pasta kuuluu niihin yksinkertaisiin ruokiin jotka ovat paljon enemmän kuin vähäisistä aineksista voisi päätellä.

Pannulla makeiksi kypsennetyt tomaatit, häivähdys valkosipulia ja kirpeän suolaiset kaprikset ja oliivit kietoutuvat yhteen balsamiviinietikan kanssa. Lopuksi nokare voita pehmentämään tomaattikastike juuri sopivaksi. Less is more, ainakin tällä kertaa :)

yksi annos

n. 100 g pastaa
10 - 12 kpl miniluumutomaatteja tai pieni purkki Muttia
1 pieni valkosipulinkynsi
muutama oliivi
lusikallinen kapriksia
sokeria
mustapippuria
balsamiviinietikkaa
nokare voita

Laita pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Viipaloi tomaatit. Lorauta pannulle oliiviöljyä ja kuullota hetki silputtua valkosipulia. Lisää tomaatit ja paista pari minuuttia. Mausta varovasti suolalla, pippurilla, sokerilla ja lorauksella balsamiviinietikkaa.

Lisää pannulle oliivit ja kaprikset sekä lopuksi nokare voita. Tarkista maku. Kaada kypsä pasta pannulle ja sekoita hyvin. Syö heti kuumana parmesaanilla tai ilman.


Hauskaa vuoden vaihtumista! Nähdään ensi vuonna!



You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.