Hei Helsinki, uusi kotikaupunki!

1/24/2016


Uusi alku, uusi koti ja uusi kaupunki. Helsinki. Hauska tavata pitkästä aikaa! Uskon että tulemme toimeen mainiosti!

Blogihiljaisuus päättyy toivottavasti ihan lähipäivinä ja pääsen taas kuvaamaan ja kokkaamaan. Suurin osa keittiövälineistä on lojunut jo jonkin aikaa pahvilaatikoissa, mutta pian ne pääsevät käyttöön.


Toivottavasti pääsen myös osallistumaan moniin tapahtumiin ja tapaamisiin joihin olen blogivuosien aikana saanut kutsuja, mutta en Jyväskylästä asti päässyt paikalle.

Uudessa kaupungissa on hyvä saada uusia ystäviä, nähdä uusia juttuja ja paikkoja sekä tietysti tavata pitkästä aikaa vanhoja tuttuja, joten olisi mukavaa jos joku pyytäisi vaikka kahville :)


Blogissa ja minun vuokrakeittokomerossa kokataan jatkossa lähinnä yhdelle, toivottavasti välillä myös kahdelle ja joskus isommallekin porukalle. Luvassa siis nopeita, tuoreita ja pieniä reseptejä jotka taipuvat helposti moneen tarpeeseen.


Vaikka sydäntalvi onkin vielä voimissaan, haluaisin uskoa että hetkittäisissä auringonsäteissä ja tuulen vireessä olisi mukana jo aavistus kevättä joka veisi menneitä mennessään ja toisi uutta ja raikasta tilalle.


Näillä ajatuksilla täällä tänään :) Leppoisaa sunnuntaita!


Reseptejä tulee taas piakkoin!

You Might Also Like

0 kommenttia