Taateleita, schwarzwaldin kinkkua ja halloumia

12/17/2014


Helppoa ja herkullista pikkupurtavaa talven juhliin. 

Nämä suolaista ja makeaa yhdistävät tapakset valmistuvat hetkessä. Kokeile vaikka :)

Käytin medjool taateleita, mutta myös kuivatut, pehmeät viikunat tai luumut sopivat tähän mainiosti.

8 kpl

8 kpl medjool taateleita
4 siivua schwarzwaldin kinkkua tai vastaavaa
8 pientä palaa halloumijuustoa

cocktailtikkuja

Leikkaa kinkkusiivut pitkittäin kahteen osaan.

Tee taatelin kylkeen varovasti viilto ja poista kivi. Täytä taateli pienellä palalla juustoa. Kiepauta taatelin ympärille siivu kinkkua. Kiinnitää cocktailtikulla.

Paista taateleita vajaa 10 minuuttia 200 asteisessa uunissa leivinpaperin päällä, kunnes kinkku rapsakoituu mukavasti. Nosta kypsät cocktailpalat hetkeksi talouspaperin päälle.

Tarjoa sellaisenaan tai mausta parilla tipalla balsamicoa. 



You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.