Paahdetut kastanjat
12/12/2011Uunissa paahdetut kastanjat on helppo juttu, mutta jos saisi valita, kyllä avotulella paahtaminen on jotenkin hienompaa... Hyvää sormiruokaa jokatapauksessa!
kastanjoita
karkeaa merisuolaa
uunipannu
Viillä kastanjoihin ristiviillot suippoon päähän ja asettele ne merisuolapedille. Paahda reilussa 200 asteessa 20 – 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki, kuori ja nauti vaikka glögin kera.
2 kommenttia
Näitä voisikin kokeilla. Kivan simppeli ohje. Ja nuo sun valokuvat on ihan omaa luokkaansa. Profiilista katsoin, että oletkin ammattilainen. Se kyllä näkyy kaikessa! Upeaa jälkeä.
VastaaPoistaKiitos! Mukavaa jos näistä on iloa!
PoistaHuomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.