Paahdetut kastanjat

12/12/2011



Uunissa paahdetut kastanjat on helppo juttu, mutta jos saisi valita, kyllä avotulella paahtaminen on jotenkin hienompaa... Hyvää sormiruokaa jokatapauksessa!

kastanjoita
karkeaa merisuolaa
uunipannu

Viillä kastanjoihin ristiviillot suippoon päähän ja asettele ne merisuolapedille. Paahda reilussa 200 asteessa 20 – 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki, kuori ja nauti vaikka glögin kera.


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Näitä voisikin kokeilla. Kivan simppeli ohje. Ja nuo sun valokuvat on ihan omaa luokkaansa. Profiilista katsoin, että oletkin ammattilainen. Se kyllä näkyy kaikessa! Upeaa jälkeä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.